• 26 maart 2018

Culemborg City Run en TAQWA CUP

Op tweede paasdag, maandag 2 april 2018, staat sportiviteit centraal in Culemborg. Zo wordt voor de zevende keer de Culemborg City Run georganiseerd. De route bevat de mooiste plekjes van Culemborg, inclusief een stukje dijk met zicht op de prachtige uiterwaarden langs de rivier de Lek. Dit jaarlijks terugkerende hardloopfestijn ontwikkelt zich meer en meer tot een belangrijk regionaal evenement dat voor duizend deelnemers en nog veel meer toeschouwers aanleiding is om de prachtige binnenstad met haar gezellige terrasjes te bezoeken. De editie van dit jaar staat in het teken van het jubileumjaar ‘Culemborg 700’.

Voetballiefhebbers kunnen die dag terecht bij CVV Vriendenschaar waar vanaf 10.30 uur gestreden worden om de Taqwa cup. Tijdens dit 7 – 7 voetbaltoernooi staan verbinding, sportiviteit en gezelligheid centraal!