• 10 april 2018

Taqwa Cup groot succes

De 2e editie van de Taqwa Cup stond dit jaar in het teken van Culemborg 700, de viering dat Culemborg 700 jaar stadsrechten heeft. Het primaire doel van dit toernooi is zorgen voor binding en verbinding binnen de Culemborgse gemeenschap. Daarnaast moest het vooral een leuke, gezellige en sportieve dag worden! En ondanks het feit dat het zonnetje niet doorkwam op tweede paasdag, is de Vereniging Taqwa er samen met alle geweldige vrijwilligers er in geslaagd om er een fantastisch toernooi van te maken. Naast het voetballen kon de deelnemers in de tent genieten van lekkere Marokkaanse thee en overheerlijke broodjes.

 

Er hebben 24 teams aan het toernooi meegdaan. Na afloop van het toernooi reikte burgemeester Gerdo van Grootheest de prijzen uit. Winnaar van het toernooi was FC Luik. Op de tweede plaats eindigde FC Aarid (Culemborg), en op de derde plaats Traffic (Culemborg). De sportiviteitsprijs (beoordeeld door alle scheidsrechters) ging naar FC Kamal Ben (Culemborg). Alle deelnemers, toernooipartners en alle fantastische vrijwilligers worden hartelijk bedankt voor hun geweldige inzet!

 

Het is de bedoeling om volgend jaar weer een succesvol en gezellig toernooi te organiseren.

Graag tot dan!