• 13 april 2018

‘Heel Pieterplaatsje Bakt!’

Gek op taarten en gezelligheid? Doe dan mee aan de taartenbakwedstrijd ‘Heel Pieterplaatsje Bakt’. Het thema voor de taart is Culemborg 700 jaar. Laat je fantasie werken! Tijdens de rommelmarkt op zaterdag 2 juni (rond 11.00 uur) worden de taarten beoordeeld door Tiny Huisman en Ina Paauw. Ina Paauw haalde de halve finale van ‘Heel Holland Bakt 2017’ . Het boek van Hans Spitsbaard, de winnaar van ‘Heel Holland Bakt 2017’, is na de prijsuitreiking te koop.

 

 

Hoe kun je meedoen?

  • Download het aanmeldformulier via www.pieterplaatsje.nl. Het formulier en de regels vind je onder het kopje taarten.

  • Tot 12 mei kun je een taartontwerp inzenden: een tekening, een idee, een tekst, enz.

  • Van alle ontwerpen worden 7 taarten uitgekozen om te bakken. Je krijgt bericht als jouw taart er bij zit. Uit de 7 taarten wordt de winnaar gekozen.

  • Albert Heijn Culemborg is sponsor van de prijzen en alle 7 taartenbakkers krijgen een prijs.

  • Stuur jouw idee naar info@pieterplaatsje.nl of stuur het naar ‘Heel Pieterplaatsje Bakt’, Westerwal 43, 4101 ET Culemborg.

Wie schrijft zich als eerste in?

Aanmeld formulier Taartenbakwedstrijd ‘Heel Pieterplaatje bakt’ (print versie)

 

Rommelmarkt Pieterplaatsje 2018

De jaarlijks terugkerende en gezelligste rommelmarkt van Culemborg op het Pieterplaatsje is dit jaar op zaterdag 2 juni 2018. De markt is van 9.00 tot 15.00 uur. Rond één uur treedt het Popkoor Never Mind op. Ook is er een kleurwedstrijd voor kinderen waar prijsjes mee te verdienen zijn. Voor de rommelmarkt zijn nog enkele kramen beschikbaar. Info via info@pieterplaatsje.nl of 06-53778007.