• 23 april 2018

Culemborg Sportief, Gezond en Fit

Culemborg 700 organiseerde op 21 april tussen 11.00 en 17.00 uur Culemborg Sportief, Gezond en Fit. Tijdens deze dag bruiste de hele binnenstad van de sportieve uitdagingen voor zowel kinderen als volwassenen. Meer dan 30 verenigingen en organisaties namen deel aan deze sportieve en gezonde dag. 605 kinderen hebben meegedaan aan de activiteiten en gingen naar huis met een exclusieve goodiebag.

 

De sponsors die de goodiebag mogelijk hebben gemaakt zijn: Plus Giel Smits, Cijferz accountants @ Fiscalisten, Healtcenter Culemborg, Drogisterij Parfumerie , M├╝ller, Spik en Span Culemborg, Bakker Bart, Les Taxateurs, Koningin Wilhelmina College, Tapperij de Poortwachter, Q-Divers, Korfbalvereniging SGV, Volleybalvereniging Shot, Basketbalvereniging Archipel.