• 23 april 2018

Straatvoetbaldag

Zondag 22 april vond op de velden van CVV Vriendenschaar een ontzettend leuk georganiseerde voetbaldag plaats voor kinderen tot ongeveer 12 jaar.

In het kader van Culemborg 700 is dit jaarlijks terugkerende evenement dit keer nog eens extra feestelijk aangezet. Een DJ zorgt voor de aanmoedigende beats en er is ook een soort giga opblaasschietschijf waar je een voetbal naar de bullseye kan schieten die dan blijft kleven. Leuk vermaak voor de teams die even moeten wachten tot het hun beurt is om in actie te komen. Er wordt vijf tegen vijf gespeeld op kleine velden waarvoor de bebording door de KNVB is aangeleverd.

De organisatie was in handen van Jordan van Gestel en Fred Voordouw.

50 Kinderen hebben het geluk van een supermooie dag. Als je niet vaak langs de lijn staat bij jeugdvoetbal dan wekt het absoluut verbazing met wat voor passie en behendigheid er zelfs bij de kleintjes al wordt gespeeld. Er stonden bekertjes klaar om aan het eind van deze prachtige voetbaldag het winnende team te eren.

Weer een geslaagd sportevenement en activiteit in 700-jarig Culemborg!

Anjo Leistra

 

Foto: Ronald van de Pol