• 24 mei 2018

‘Heel Pieterplaatsje Bakt!’

Op het Pieterplaatsje wordt op 2 juni de jaarlijks terugkerende en gezelligste rommelmarkt van Culemborg georganiseerd. De markt is van 9.00 tot 15.00 uur. Rond 11.00 uur vindt de jurering plaats van de taartenwedstrijd ‘Heel Pieterplaatsje Bakt! In totaal worden er 8 taarten beoordeeld. De jury bestaat uit Tiny Huisman en Ina Paauw. Ina Paauw haalde de halve finale van ‘Heel Holland Bakt 2017’. Het boek van Hans Spitsbaard, de winnaar van ‘Heel Holland Bakt 2017’, is na de prijsuitreiking te koop. Rond één uur treedt het Popkoor Never Mind op. Ook is er een kleurwedstrijd voor kinderen waar prijsjes mee te verdienen zijn.

Meer informatie is te krijgen via info@pieterplaatsje.nl of 06-53778007. Of kijk op: https://www.facebook.com/pieter.plaatsje/