• 17 juli 2018

Culemborg 700 Zomertoer

Zaterdag 28 juli vindt de Culemborg Zomertoer plaats. De Zomertoer gaat lang de mooiste plekjes van de buitengebieden van Culemborg. Iedereen is van harte welkom. De toer kan per voet, fiets, scootmobiel of per busje gevolgd worden. Tussen 10.00 en 14.00 uur kun je de gratis route ophalen bij ElkWelzijn en krijg je een goodiebag mee voor tussenstops onderweg (zolang de voorraad strekt).

Er is een route van 5 à 10 km en een van 10 à 15 km en je kunt ze eventueel combineren. Iedereen gaat op eigen gelegenheid; alleen of met een groepje. Ben je alleen of wil je samen met andere anderen mee? Dan kun je om 11.00 of om 13.00 uur verzamelen bij ElkWelzijn en vertrek je samen. Heb je geen vervoer? Dan kun je met het busje mee, daarvoor moet je je wel even aanmelden.

De Zomertoer is een van de acht buurtfeesten die dit jaar georganiseerd worden door de werkgroep Zorg & Welzijn van Culemborg 700. Iedere buurt van Culemborg krijgt tijdens het jubileumfeest een eigen feestelijke dag waar zorg en welzijn centraal staan.

Praktische informatie
Zaterdag 28 juli tussen 10.00 en 14.00 uur ophalen route en goodiebag. Start vanaf ElkWelzijn, Meerlaan 22. Aanmelden is alleen noodzakelijk als je wilt meerijden met het busje. Contactpersoon is Sandra Rigter van VIP, ElkWelzijn 0345515227.