• 10 oktober 2018

Culemborg 700 reparaties – help mee!

Het is weer samen repareren op zaterdagmiddag 13 oktober in de Stadswerkplaats-Culemborg. Van 12.00 uur tot 16.00 uur zijn de vrijwilligers van Repair Café aanwezig om bezoekers te helpen met reparaties op de Beesdseweg 1C. Fietsen, lampen, speelgoed, huishoudelijke apparaten met mankementen: allemaal welkom! De komende editie doet Repair Café ook mee met de fietsverlichtingsactie van de ANWB. Grijp je kans om je verlichting te checken. Repair Café Culemborg wordt elke tweede zaterdagmiddag van de maand georganiseerd.

700 reparaties, niks weggooien

Het jaar 2018 staat in het teken van de uitdaging om 700 reparaties uit te voeren. Dat is ruim een verdubbeling van het jaarlijkse aantal reparaties. Iedereen kan meehelpen met de 700 uitdaging door Repair Café te bezoeken. Maar, ook thuisreparaties tellen mee! Heeft u ook iets gerepareerd? Meldt dit op onze website: www.repaircafeculemborg.wordpress.com. Zo ontstaat een mooi overzicht van diverse en alledaagse reparaties. Dat alles onder het duurzame motto: weggooien? mooi niet!