Wanneer:
18-11-2018
Wanneer:
18 november 2018

Bewust Culemborg – Proeverij om jezelf lekker te verwennen

Kom je ook proeven op zondag 18 november in Het Huis van de Stad Culemborg? Van feng shui tot financieel advies, van tai chi en yoga tot advies over ergonomische werkplekken en van zorg voor senioren en jonge ouders tot huidverzorging, coaching en verschillende soorten meditatie en meer.

Bewust Culemborg organiseert een Proeverij voor jong en oud. Een – gratis – Proeverij waar de bezoekers in workshops, massages, consulten, presentaties en gewoon proeven, kennis kunnen maken met lokale ondernemers. Deze ondernemers houden zich bezig met duurzaamheid en welzijn. Tijdens de Proeverij zijn er kramen met verrassende producten en bijzondere diensten.

“Veel deelnemers zetten speciaal voor de Proeverij een mooie actie op,” zo horen we van een van de organisatoren Jennifer Hoogland. “Dat kan variëren van een gratis of speciaal tarief voor een behandeling tot een leuke gadget voor de bezoeker.” Nico Michielsen is mede-initiatiefnemer en vertelt: “Doordat de Proeverij gratis toegankelijk is, en als een soort markt is ingericht, is het heel laagdrempelig en verwachten we minstens 700 bezoekers .”

De Proeverij is geopend van 11.30 tot 17.00 uur en het adres Vismarkt 4 in Culemborg. Op de website www.bewustculemborg.nl is naar 18-11-18 toe steeds meer informatie te vinden.